Nybyg med kvalitet

Hos LR Byg udfører vi alle former for nybyggeri. I samråd med vores arkitekter, udarbejder vi netop det byggeri der passer ind i jeres stil. Vi bygger højt isolerede huse med et meget lavt energiforbrug, med en meget høj kvalitet i byggematerialer samt finish. I kan vælge at få huset som nøglefærdigt, eller hvis i ønsker medbyg er der også mulighed for dette.

Fordele ved at vælge et nybyggeri

  • Få det hus du drømmer om
  • Mulighed for at give boligen et personligt præg
  • Energivenligt 
  • Lever op til klima- og energikrav
  • Få det antal kvadratmeter der er behov for
  • Bestem selv hvor rummene skal være

Få det nybyggeri du drømmer om

Vi bygger hvert enkelt hus efter netop jeres ideer og ønsker, og der bliver udarbejdet en materialebeskrivelse efter det du som kunde ønsker det. Vi har en række dygtige samarbejdspartner, som vi gennem tiden har opbygget et nært og tillidsfuldt forhold til. Det giver dig sikkerhed for veludført arbejde, uanset hvad opgaven drejer sig om.

Nybyggeri pris

Prisen på et nybyggeri varierer meget og afhænger af flere forskellige parametre. Antal kvadratmeter, valg af materialer og beliggenhed er nogle af de faktorer, der spiller en større rolle for prisen. 
Er du interesseret i at vide mere om priser, eller at modtage et uforpligtende tilbud på dit drømme nybyg? Så kontakt os og få en god snak om hvad du har i tankerne, derefter kan vi udarbejde et godt tilbud til dig. Vi tilbyder gode og konkurrencedygtige priser. 

Kontakt din Tømrer og Snedker i Silkeborg, Aarhus, Skanderborg og omegn

Kontakt os gerne for mere information, kompetent rådgivning eller et godt tilbud på et nybyggeri. I samråd med dig, finder vi den bedste løsning der matcher dine ønsker, behov og økonomi. 

Ring allerede i dag på telefon 24 86 41 33 eller send en mail via kontaktformularen på siden, eller via vores mail kl@lrbyg.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt 
 

Få et uforpligtende tilbud