Få en professionel tilbygning eller renovering af hus

Ønsker du at få mere plads i boligen? Så kunne en tilbygning måske være en god mulighed for, at opnå flere kvadratmeter i huset. 
Det kan også være, at du ønsker at udnytte pladsen bedre, eller generelt at optimere boligen? Så kan en ombygning eller en renovering af hus gøre underværker. 

Hos LR Byg tilbyder vi at renovere eller at bygge en tilbygning lige efter dine ønsker, behov og økonomi. Vi er et professionel tømrer- og snedkerfirma, der hjælper private og erhvervskunder i Silkeborg, Aarhus, Skanderborg og omegn. 

Få mere ud af boligen med en tilbygning

Ønsker du mere plads, eller er du glad for din nuværende bolig og har ikke planer om at flytte? Så er det oplagt at få en tilbygning. 
Først og fremmest opnås der mere plads i hjemmet, og derudover kan pladsen blive udnyttet bedre. Ønsker du f.eks. at udvide køkken-alrum, bygge et nyt værelse eller et andet opholdsrum, så er en tilbygning en god løsning. 

Professionel renovering af hus

Med tiden bliver huse nedslidte, og i nogle tilfælde kan en renovering være nødvendig, hvis boligen eksempelvis trænger til et nyt tag eller lignende. 
Men en renovering kan også være en god måde, at forny boligen og på den måde få den optimeret til dine behov og ønsker. 
Vores kendskab og erfaring indenfor renovering og ombygning af forskellige typer huse er mangeårig, og vi går ikke på kompromis med noget som helst, så du kan trygt overlade arbejdet i vores hænder.

Hvorfor få lavet en tilbygning eller renovering?

En tilbygning eller renovering af hus vil næsten altid kunne øge ejendomsværdien, hvilket især er fordelagtigt, hvis man en dag ønsker at sælge boligen. Jo mere attraktiv boligen er for de fremtidige købere, jo højere vil boligen kunne sælges til. 

Men vigtigst af alt, vil både en tilbygning og renovering skabe mere værdi for dig eller jer, i dagligdagen. 

Kvalitet i højsæde

Vi er ikke noget stort byggefirma, men derimod et familieejet bygge- og tømrerfirma, der udfører tømrer- og snedkerarbejde ved huse og sommerhuse for dig, der ønsker det bedste og som værdsætter kvalitet til fornuftige og konkurrencedygtige priser – der holder!

Vi bruger kun de bedste materialer, der er bestemt i samråd med dig. Derudover bruger vi kun danske håndværkere og sørger for, at tage højde for alle de nødvendige byggeregler samt energikrav, der er i dag, når man skal have renoveret eller bygget om.

Få et uforpligtende tilbud på din tilbygning i Silkeborg og omegn

Mangler du en kompetent tømrer og snedker i Silkeborg, Aarhus, Skanderborg og omegn?
Så kontakt os og og få en god snak om dit kommende projekt. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave. 
Ring til os på telefon 24 86 41 33 eller send en mail via kontaktformularen på siden, eller via vores mail kl@lrbyg.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud