Mangler du et kompetent tømrerfirma i nærheden af Silkeborg, Skanderborg, Århus & omegn?
Hos LR Byg har vi over 25 års erfaring med snedker og tømrerarbejde. Vi har en stor passion for det vi laver.

Når du vælger LR Byg som din samarbejdspartner, får du en kompetent tømrermester der altid har kunden i fokus og som overholder deadlines, da vi udelukkende ønsker tilfredse kunder.

Vi tilbyder alt indenfor tømrerarbejde, vi udfører blandt andet:


Vi står klar til at hjælpe dig med lige netop den opgave du står overfor, vi udfører kvalitetsbevidst arbejde i høj kvalitet og går op i at give dig den bedste service.

Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer, og hos LR Byg er du som kunde altid i fokus, og vi vil altid give dig den bedste service og sørge for at overholde aftaler og deadlines.

Vores mål er at udfører alt tømrerarbejde af høj kvalitet med tilfredse kunder, hvilket sker ved en god dialog mellem dig som kunde og os. Hvilket også giver et bedre resultat i den lange ende.

Vi tilpasser løsninger der passer til dine ønsker, behov og økonomi. Vi tilbyder tømrerarbejde til både private og erhverv i Silkeborg, Skanderborg, Århus & omegn.


Hør nærmere omkring tømrerarbejde

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dit kommende projekt?
Så er du velkommen til at kontakte os, også hvis du har brug for vejledning i forhold til hvilken form for tømrerarbejde du skal have udført, så sidder vi altid klar til at rådgive og vejlede, så du opnår det bedste resultat.

Du er velkommen til at kontakte os på 24 86 41 33 eller vores mail kl@lrbyg.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.