LR Byg besidder stor erfaring indenfor udskiftning af vinduer og døre og er gerne behjælpelig med at stå for udskiftningen af både vinduer og døre i netop din bolig.
Vi løser både store såvel som små opgaver indenfor udskiftning af vinduer og døre både for private, virksomheder, institutioner og foreninger.


Der er mange forskellige faktorer at tage stilling til, når det kommer til valg af vinduer og døre både til et nybyggeri, men også til et eksisterende hus. Vi kan vejlede og rådgive dig, så du får de vinduer og døre du drømmer om designmæssigt, men som også er energivenlige og som giver giver det bedst mulige lysindfald mm.

Montering af nye vinduer og døre er en god investering

Ved at udskifte dine gamle døre og vinduer med nye og energivenlige af slagsen, kan du spare mange penge på varmeregningen. Gammeldags termoruder har tendens til at lade en stor del af varmen slippe ud i det fri, hvorimod brug af nyere og energirigtigt glas er lavet sådan, at det holder betydeligt bedre på varmen.

Spar penge med nye vinduer

Med andre ord kan du ved udskiftning af vinduer og døre i din bolig se frem til en drastisk reduktion i dine årlige udgifter til varme, og det er med til at gøre udskiftningen til en god investering for dig som boligejer.
Endvidere er det naturligvis værd at have i mente, at en udskiftning desuden også er med til at øge boligens værdi.

Kontakt os for udskiftning af vinduer og døre

Så hvis dine vinduer og døre trænger til at blive skiftet ud, det kan være at de er punkterede eller generelt bare er nedslidte. Så tøv ikke med at kontakte os på 24 86 41 33 eller send en mail til os på kl@lrbyg.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.